Retournering

Retourneren

Retourneren is mogelijk (inclusief custom lengte)

Retournering van producten is mogelijk bij FLRD Atelier, ook als je een custom lengte hebt gekozen.  Is de broek toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@flrd.nl en vermeld hierin jouw naam, ordernummer en de reden van retourneren. Daarna kun je het item retour sturen naar onderstaand adres. Let op: het retourneren is op eigen kosten. FLRD behoudt zich het recht om retourzendingen die buiten de gestelde termijn (30 dagen) zijn verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.

Zodra we jouw retour hebben ontvangen in goede staat, zullen we het bedrag binnen 5 werkdagen retourneren op het bij ons bekende rekeningnummer van jou, dus waarmee je ook de aankoop hebt voltooid.

Inkorten van jouw bestelling

Heb je jouw flare ontvangen in de door jouw gekozen lengtemaat maar heb je per ongeluk toch voor een iets te lange flare gekozen? Geen probleem! Wij kunnen de broek altijd voor je inkorten. De kosten hiervoor zijn €14,95 incl. BTW per broek. Voor dit bedrag maken we de broek korter en versturen we de broek weer naar je via PostNL. Wil je dit doen? Kies dan het product “Inkorten flared pants” in de shop en verstuur jouw flared pants naar het hieronder omschreven retouradres. Let op, de verzendkosten voor het versturen van de broek naar FLRD Atelier zijn wel op eigen kosten.

Ruilen

Wil je de broek graag ruilen voor een andere maat of lengte? Geen probleem! Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@flrd.nl en vermeld hierin jouw naam, ordernummer en de reden van ruilen. Daarna kun je het item retour sturen naar onderstaand adres. Let op: het retourneren is op eigen kosten. Zodra we jouw retour hebben ontvangen zullen we aan de slag gaan met jouw nieuwe flare en deze naar je verzenden op onze kosten.

Retour- en ruiltermijn

We hanteren een termijn van 30 dagen.

Retouradres

FLRD Atelier
Hoge Larenseweg 140
1221 AV Hilversum