Retournering

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Is de broek toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren! Retournering van producten is mogelijk, maar let op: dit kan niet bij alle bestellingen. Er zijn twee opties wat betreft het retourneren.

1. Bestellingen met een standaard binnenbeenlengte

Bestellingen met standaardlengtes kunnen geretourneerd worden en het volledige aankoopbedrag plus eventueel betaalde verzendkosten worden terugbetaald.

De drie standaard binnenbeenlengtes zijn:

    • binnenbeenlengte 84/85 cm (lengtemaat 32)
    • binnenbeenlengte 88/89 cm (lengtemaat 34)
    • binnenbeenlengte 92/93 cm (lengtemaat 36)

2. Bestellingen met een custom binnenbeenlengte

Wanneer je een custom lengte hebt gekozen, is het herroepingsrecht niet meer van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. De broek wordt dan namelijk met de hand op maat gemaakt, daarmee is het maatwerk en kan het niet meer retour worden gestuurd.

Custom lengtes zijn:

  • alle binnenbeenlengtes anders dan de hierboven genoemde standaard lengtematen 32, 34 en 36.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Wil je de broek graag ruilen voor een andere maat of lengte? Dat kan alleen wanneer je een standaard lengte hebt besteld. Custom lengtes kunnen helaas niet worden geruild.

Kan ik items in de sale retourneren en/of ruilen?

Voor items in de sale zijn dezelfde regels van toepassing. Zie hierboven omschreven.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?

Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@flrd.nl en vermeld hierin jouw naam, ordernummer en de reden van retourneren. Daarna kun je het item retour sturen naar onderstaand adres.

FLRD Atelier
Larenseweg 216
1223 AB Hilversum

Let op: het retourneren is op eigen kosten. FLRD Atelier behoudt zich het recht om retourzendingen die buiten de gestelde termijn (14 dagen) zijn verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.

Zodra we jouw retour hebben ontvangen in goede staat, zullen we het bedrag binnen 5 werkdagen retourneren op het bij ons bekende rekeningnummer van jou, dus waarmee je ook de aankoop hebt voltooid.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen of annuleren?

Of een bestelling nog kan worden aangepast en/of geannuleerd hangt af van of de bestelling al in productie is gegaan. Wil je iets aanpassen of annuleren? Laat het ons dan zo snel mogelijk even weten via info@flrd.nl

Retour- en ruiltermijn

We hanteren een termijn van 14 dagen.

Tip!

Het beste is natuurlijk om het gedoe rondom retourneren en ruilen te voorkomen. Check voor je bestelt altijd even onze maattabel en neem bij twijfel even contact met ons op (via info@flrd.nl). We helpen je graag verder.

Retouradres

FLRD Atelier
Larenseweg 216
1223 AB Hilversum