Retournering

Retourneren

Is de broek toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@flrd.nl en vermeld hierin jouw naam, ordernummer en de reden van retourneren. Daarna kun je het item retour sturen naar onderstaand adres. Let op: het retourneren is op eigen kosten. FLRD behoudt zich het recht om retourzendingen die buiten de gestelde termijn (30 dagen) zijn verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.

Zodra we jouw retour hebben ontvangen in goede staat, zullen we het bedrag binnen 5 werkdagen retourneren op het bij ons bekende rekeningnummer van jou, dus waarmee je ook de aankoop hebt voltooid.

Ruilen

Wil je de broek graag ruilen voor een andere maat of lengte? Geen probleem! Meld je retour aan door een mailtje te sturen naar info@flrd.nl en vermeld hierin jouw naam, ordernummer en de reden van ruilen. Daarna kun je het item retour sturen naar onderstaand adres. Let op: het retourneren is op eigen kosten. Zodra we jouw retour hebben ontvangen zullen we aan de slag gaan met jouw nieuwe flare en deze naar je verzenden op onze kosten.

Retour- en ruiltermijn

We hanteren een termijn van 30 dagen.

Retouradres

FLRD
Fritz Dietrich Kahlenbergstraat 29
1087 MS Amsterdam