Al jaren maak ik mijn eigen kleding en vroeger bracht ik liefst de hele dag door in mijn zolderkamer op de naaimachine. Na het afronden van mijn mode-opleiding ben ik echter iets compleet anders gaan doen en raakte mijn naaimachine helaas bedekt onder het stof.

Totdat één van mijn vriendinnen mij vroeg om een flared broek voor haar te maken omdat ze naar een festival ging. Ze is heel lang en kon daardoor niks vinden met de juiste lengte. Deze flare heb ik met veel liefde voor haar gemaakt.

Ze kreeg zoveel leuke reacties en via via kreeg ik meer en meer aanvragen van vriendinnen die ook wel zo’n handgemaakte flare wilden hebben. Van het één kwam het ander en zo is FLRD Atelier ontstaan. Welkom in mijn online shop!

 Liefs, Lonneke

Bij FLRD Atelier vind je alleen maar flared broeken. Deze worden met liefde gemaakt in ons atelier en zijn custom made. Je kunt zelf de lengte van de broek bepalen waardoor deze altijd perfect zit.

We hebben een fijn assortiment aan basic flared pants, die nooit out of stock gaan. Daarnaast hebben we een aantal limited editions, dit zijn wat specialere stoffen en printjes die we slechts voor een bepaalde tijd in de collectie hebben.

Onze broeken worden alleen gemaakt wanneer er een bestelling binnenkomt. Dit betekent geen overproductie en slechts een minimale hoeveelheid aan voorraad.

Deze “on demand” en “slow fashion” manier van produceren is een stuk beter voor onze aarde. Van de reststoffen maken we scrunchies en binnenkort ook flared pants voor kids (binnenkort beiden verkrijgbaar in de shop).

General inquiries

FLRD Atelier
Hoge Larenseweg 140
1221 AV Amsterdam
Nederland

Contact

Zit jouw maat of lengte er niet tussen? Of heb je een leuke suggestie? Laat het ons dan weten via info@flrd.nl