Founder FLRD Atelier

Over mij

— Lonneke, Founder FLRD Atelier

Hoi, even voorstellen hoor! Ik ben Lonneke en een paar jaar geleden ben ik FLRD Atelier gestart. Het begon eigenlijk als hobby. Van jongs af aan maak ik al kleding en ik heb een grote liefde voor flared broeken. Ik begon met het dragen van een aantal zelfgemaakte broeken en toen kreeg ik steeds meer vraag vanuit mijn omgeving. Ik merkte dat vooral de vraag naar flared broeken op lengte groot was en zo is FLRD Atelier ontstaan.

Inmiddels ben ik zo’n ruim 1000 broeken verder en kan ik me nu fulltime op mijn business richten. En dat doe ik met heel veel liefde! Voor mij resoneert FLRD Atelier met een wereld van zelfexpressie, schoonheid, creativiteit en welzijn. Alle broeken worden dan ook met liefde, tederheid en zorg gemaakt.

Binnen FLRD Atelier doe ik bijna alles zelf. Van het zoeken naar de mooiste, duurzame stoffen, het maken van de broeken t/m de website en het schieten van de productfoto’s. Een klein deel van de broeken maak ik nog zelf, maar door de grote hoeveelheid werk ik nu samen met een prachtig atelier in Nederland.

Mijn missie? Meer zelfliefde voor vrouwen, van alle maten en lengtes. Echte schoonheid komt namelijk van binnenuit. Een mooie broek gaat hier niks aan veranderen, maar kan hier zeker wel aan bijdragen!

Ik hoop dat ik ook jou blij mag maken met een mooie flared broek. Heb je vragen of wil je advies? Stuur me een mailtje op info@flrd.nl

Liefs, Lonneke