Flared pants – zwart

De flared pants black zie je nu overal. En terecht! Door de zwarte kleur is deze flare broek super makkelijk te combineren. Je ziet deze flared pants in het zwart in allerlei verschillende stoffen zoals velvet, jerseys of breisels. Maar ook de zwarte rib flared pants is erg populair. Er is wel veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende zwarte flared pants dus let goed op welke variant je koopt. Het is natuurlijk wel zo leuk en duurzaam om deze broek met wijde pijpen zo lang mogelijk te kunnen dragen!

 

Zwarte flared pants de mooiste

Via Fashionchick

 

De flared pants black is een fijne basic en makkelijk te combineren

Je kunt de broek echt super makkelijk combineren. Draag het in de winter met bijvoorbeeld een dikke gebreide trui, baggy sweater of een lang vest. Je kunt de broek dragen met zowel mooie hakken als comfy sneakers In de zomer gaat het heel goed met simpel t-shirt of een wat spannender topje wanneer je bijvoorbeeld naar een festival gaat. Ik heb zelf ook een flared pants black en deze heb ik bijna dagelijks aan. Ik had het nooit verwacht, maar de broek zit gewoon super comfy en is, zoals ik zei, echt heel makkelijk te combineren. Een bijkomend voordeel van de black flared pants is natuurlijk dat de kleur zwart lekker afkleed en dat je benen extra lang lijken! Bovendien is zwart natuurlijk super classy en staat de kleur bijna iedereen. Kortom: een hele fijne basic om in je kledingkast te hebben.

 

flared pants black - beste outfit

Via Elle

De zwarte flared jeans

De flared jeans black is ook helemaal terug van weggeweest. Deze 70’s broek is vooral heel leuk te combineren met een paar mooie hakken eronder. Ook hier lijken je benen extra lang! Je kunt het echt met bijna alles combineren en is zeker een aanrader.

 

flared jeans black best outfit

Via: 
Instagram:@deborabrosa
Instagram:@fashiiongonerouge

 

Bestel de zwarte flared pants hier

Bij FLRD kun je de zwarte flared broek hier bestellen. In de lente en zomer maak ik gebruik van wat dunnere stofjes en in de winter zullen de broeken van een dikkere kwaliteit zijn. Het voordeel is dat je je lengte kunt kiezen dus dat je geen problemen hebt met dat de broek te lang of te kort voor je is. Heb je een speciale stof in gedachten voor de flared pants in het zwart? Stuur dan een berichtje zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

De mooiste flared pants in black

Hieronder nog wat leuke foto’s om inspiratie op te doen over hoe je de flared broeken het beste kunt combineren of dragen.

 

flared pants zwart met glitters

Via Vous Vintage

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *