Flared pants beige

74.95

Deze beige flared broek is gemaakt van een mooie kwaliteit stof. De stof voelt zacht en natuurlijk aan maar is tegelijkertijd heel stevig. De broek schijnt dus zeker niet door. Deze flare blijft mooi in vorm tijdens het dragen,  is high-waisted en voorzien van een elastieke tailleband van 3 cm breed. De beige flared pants is op maat gemaakt in ons atelier en heeft een bell-bottom shape.

Materiaal: 68% viscose | 27% polyamide | 5% Elastan
Wasinstructies: machine was op 30 graden
Kleur: beige
Certificaat: Oeko-Tex Standard 100 Product class I

Geef hieronder jouw gewenste binnenbeenlengte in cm op wanneer je hebt gekozen voor een custom lengtemaat.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten en wij nemen direct na je bestelling contact met je op per mail.

 

Beschrijving

Deze beige flared broek is echt èèn van onze favoriete flares in de collectie. De broek is gemaakt van een prachtige maar stevige kwaliteit stof. Bij FLRD Atelier testen we de stoffen die we gebruiken altijd uitgebreid en we kiezen dan ook alleen voor de hoogste kwaliteit. Deze beige stof heeft veel stretch, zit lekker en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat de flare doorschijnt of dat je ieder detail door de broek heen ziet. Daarnaast blijft de stof mooi in vorm tijdens en na het dragen. Het fijne is dat deze beige flared broek een Oeko-Tex Standard 100 Product class I certificaat heeft. Simpel samengevat betekent dit dat de stof getest is op schadelijke stoffen. Productklasse I heeft de strengste eisen en grenswaarden dus deze beige flared pants kun je veilig en met een gerust gevoel dragen.

Wasinstructies voor de flared broek beige

De beige flared pants is gemaakt van 68% viscose, 27% polyamide en 5% elastaan. De stof mag gewassen worden op 30 graden en zal een minimale hoeveelheid krimpen. Het is echter beter voor het milieu om op een lagere temperatuur te wassen, dus als de broek niet heel vies is, raden we je aan om op 15 of 20 graden te wassen. Vermijd de droger want hierdoor krimpt de beige flared pants en de droger is bovendien ook nog eens heel slecht voor onze planeet.

Is deze beige flared pants eigenlijk duurzaam?

Bij FLRD Atelier proberen we zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen te kiezen. Dit is over het algemeen beter voor het milieu omdat er in natuurlijke materialen geen micro plastics zitten. Micro plastics komen los tijdens het wassen en komen zo via het water in de natuur terecht. Soms is het vinden van zoveel mogelijk natuurlijke materialen best een uitdaging omdat er in flared broeken voldoende stretch moet zitten. Dit betekent dat onze stoffen een minimale hoeveelheid elastaan moeten bevatten (anders krijg je de broeken niet over je billen heen!). Daarnaast is het belangrijk dat onze broeken mooi in vorm blijven tijdens het dragen. Een flared broek die na een tijdje gaat lubberen zit niet meer mooi en dat is ook zonde want dan draag je het niet meer. Bovendien moet de kwaliteit echt heel goed zijn omdat we er naar streven dat onze beige flared broek een heel leven lang mee gaat.

De stofkeuze is voor ons dus altijd een afweging van verschillende factoren en zo proberen we met duurzaamheid in ons achterhoofd altijd de beste keuze te maken voor onze planeet. Op dit moment is deze stof voor ons de meest duurzame keuze. Het blijft echter een continue verbeterproces en zo blijft de collectie voortdurend in ontwikkeling!

Deze flared broek beige wordt elk geval op een eerlijke wijze geproduceerd in Nederland. Een deel van de broeken maken we zelf en we werken samen met een mooi atelier hier vlak in de buurt. We komen daar regelmatig op bezoek en betalen een eerlijke prijs. Bovendien werken we niet met oplages en/of voorraad. Dit betekent dat een flared broek alleen in productie gaat wanneer er een bestelling is. Zo voorkomen we dus een heleboel afval en onnodige productie!

Beige flared pants voor vrouwen met lange benen

Voor vrouwen met lange benen is het vaak moeilijk om een lange beige flared broek te vinden. De meeste flared broeken zullen te kort zijn en laten flares nou juist leuk zijn als ze wat langer vallen! Maar niet getreurd want bij ons kun je zelf de lengte kiezen in de shop. We verkopen eigenlijk drie standaard lengtematen, dat zijn:

  • Lengtemaat 32 (binnenbeenlengte 84/85 cm)
  • Lengtemaat 34 (binnenbeenlengte 88/89 cm)
  • Lengtemaat 36 (binnenbeenlengte 92/93 cm)

Het is ook mogelijk om een custom lengte door te geven, dus een binnenbeenlengte die langer is dan maat 36. Heb je normaal gesproken lengtemaat 38 (96/97) of lengtemaat 40 (100/101)? Dan kun je dit ook bij ons bestellen. Let wel even op, want alleen de standaard maten kunnen geretourneerd worden, custom lengtematen niet, maar wanneer je eenmaal je lengtemaat weet geldt dit eigenlijk voor alle flared broeken die we verkopen. Dezelfde lengtemaat is van toepassing op alle flares namelijk.

Beige flare voor vrouwen met korte benen

Heb je juist moeite met het vinden van een beige flared broek petite? Ook dat is geen probleem want je kunt bij ons een flare met een kortere binnenbeenlengte bestellen. Je kiest dan voor ‘custom lengte’ en de binnenbeenlengte start bij 70/71 cm. Ook hier even opletten, want custom binnenbeenlengtes mogen helaas niet geruild of geretourneerd worden. Vind je het nou spannend om de flared broek beige in een custom lengte te bestellen? Dan raden we je aan om lengtemaat 32 te kiezen. Je kunt de broek tot 10 cm namelijk probleemloos inkorten, dat wil zeggen, zonder het flare model te verliezen.

We hebben nog heel veel andere kleurtjes flared broeken beschikbaar in deze prachtige stof. Bekijk hier ons volledige aanbod van soft flared pants.

Extra informatie

Maat

XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL

Lengtemaat

32 (binnenbeenlengte: 84/85 cm), 34 (binnenbeenlengte: 88/89 cm), 36 (binnenbeenlengte: 92/93 cm), custom (geef binnenbeenlengte op in het veld hieronder)